6723 Szeged, József Attila sugárút 130. +36 62/319-683 +36 70/432-6748

Bemutatkozunk


Cégünkről:

A PROVENTUS-PLUSZ Kft. 2005. óta foglalkozik induló és működő társas vállalkozások részére könyvviteli, bérügyviteli szolgáltatások nyújtásával. Figyelembe véve a folyamatosan változó jogszabályi környezetet tevékenységünk a későbbiekben kibővült adótanácsadói és adótervezési szolgáltatással is, amelynek segítségével megoldási lehetőségeket, alternatívákat kínálunk a vállalkozó döntéshozó üzleti problémáira, hogy ezáltal versenyelőnyhöz segítsük vállalkozását.

A PROVENTUS-PLUSZ Kft. munkatársai képzett és gyakorlattal rendelkező szakemberek, továbbá szoros együttműködésben tevékenykedünk könyvvizsgálókkal és egyéb területeken működő szakemberekkel.
Küldetésünk, hogy az adott jogszabályi környezetben megbízható, precíz és minőségi munkával megfelelő számviteli és adózási alapot teremtsünk a vállalkozások átgondolt gazdasági döntéseihez.

Garanciák:

A PROVENTUS PLUSZ Kft. kiemelt fontosságúnak tekinti a kor követelményeinek megfelelő technikai hátteret, amelyet a felmerülő igények szerint folyamatosan fejleszt.

Irodánkban a hatékony és megbízható munkavégzést a NOVITAX ügyviteli rendszer részeként működő könyvelő és bérszámfejtő program biztosítja. Ezen kívül egyéb más szoftverek is (VIKI a Könyvelő Asszisztens, ESBO beszámolókészítő program) segítik a minőségi munkát és az ügyfelekkel való aktív információcserét.

Az általunk végzett tevékenységre vonatkozó felelősség-biztosítással rendelkezünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos szakmai képzésre. Irodánk 2012. óta az Adónavigátor Mesterkurzus szakmai szervezet tagja, amely magas szintű adózási és számviteli továbbképzést biztosít tagjai részére a törvényesen alkalmazható adómegtakarítási lehetőségek megismertetésén túl.

Tagjai vagyunk a Minősített Könyvelők Egyesületének, amely szakmai szervezetként azon munkálkodik, hogy elismertesse a minőségi könyvelői munkát és megteremtse a hosszú távú együttműködést a könyvelők és a cégvezetők között.


 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO